Vacanțe Sunny Beach

Home » Vacanțe Bulgaria » Vacanțe Sunny Beach
Sunny Beach Bulgaria

Hoteluri, recenzii, recomandări și informații utile

Hoteluri Sunny Beach

Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach

Cea mai mare și animată stațiune de litoral a Bulgariei este Sunny Beach. Descoperă ofertele de vacanță și informații utile despre hotelurile din Sunny Beach.

Nisipurile de Aur Bulgaria

Nisipurile de Aur

Este una dintre cele mai populare stațiuni din Bulgaria cu peste 100 de hoteluri construite de-a lungul celor 5 Km de plajă. Descoperă ofertele de vacanță și informații utile.

Albena Bulgaria

Albena

Stațiunea Albena este apreciată datorită superbei plaje de care dispune dar și a rezervației naturale Bălțata. Aici vei găsi o plajă lungă cu nisip fin și intrare lină în mare.


De ce să alegi o vacanță în Sunny Beach?

Sunny Beach este cea mai mare și cea mai animată stațiune de pe litoralul bulgăresc.

Pe lângă turiștii din România, Sunny Beach este preferată și de turiștii din Germania, Polonia, Austria și Rusia.

Cele mai multe cluburi, baruri și restaurante le vei găsi în această stațiune care nu doarme niciodată.

Cu peste 700 unități de cazare, Sunny Beach reprezintă alegerea perfectă pentru vacanța de vară. De la apartamente în regim hotelier, case de vacanță și până la hoteluri All Inclusive dedicate familiilor, stațiunea îți oferă tot ce ți-ai putea dori.

Alegi o vacanță în Sunny Beach dacă îți dorești o stațiune animată, unde nu te vei plictisi, iubești promenadele aglomerate și efervescente, îți place viața de noapte.

Întrebări frecvente
Ce tip de hoteluri sunt în Sunny Beach?

În Sunny Beach vei găsi hoteluri din toate categoriile, de la hoteluri de 2 stele la hoteluri de 5 stele, de la hoteluri self catering la hoteluri All Inclusive.

Cât este taxa de parcare în Sunny Beach?

Taxa de parcare diferă în funcție de hotel și este cuprinsă între 5-15 euro/zi.

Cum este plaja în Sunny Beach?

Plaja din Sunny Beach este una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul bulgăresc, având o lungime de 8 Km. Plaja se întinde de la Sveti Vlas și până la Nessebar. Intrare în mare este una lină în cea mai mare parte a ei, dar sunt și zone cu intrare mai abruptă.

Este potrivită Sunny Beach pentru familiile cu copii?

Sunny Beach este o stațiune foarte animată și extrem de aglomerată în full sezon. În funcție de preferințe, poate fi o alegere bună pentru familiile cu copii dacă preferi viața activă, plimbările pe promenadă și agiația specifică sezonului. Dacă dorești o stațiune mai liniștită, Sunny Beach nu este o alegere bună pentru tine.